vineri, 14 februarie 2014

Mushrooms with spinach/ Ciuperci cu spanac

English
As you can see, I am not very good at naming recipes :) so I just name the main ingredients of it. Since I told you, in this post http://foodandlifestories.blogspot.ro/2014/02/the-mushrooms-ciupercile.html about how great mushrooms really are, I come to you today with a recipe in which you can use them. As usual it is a very simple one, you can either use it as an appetizer or as a garnish, it is up to you to decide, I've eaten them with veggies :)

Română
După cum puteți observa nu mă pricep foarte bine la a da nume rețetelor :) așa că mai degrabă enumăr ingredientele principale și cam așa iese titlul. Întrucât v-am povestit în această postare http://foodandlifestories.blogspot.ro/2014/02/the-mushrooms-ciupercile.html, despre cât de minunate sunt ciupercile, m-am gândit să vă propun o rețetă în care le puteți utiliza. Ca de obicei este una foarte simplă, și o putetți folosi fie ca o gustare aperitiv, fie ca o garnitură, rămâne la latitudinea voastră să decideți, eu le-am mâncat cu legume :)

Ingredients:
500 g Champignon mushrooms (big or medium)
500 g spinach 
3 pieces of garlic 
about 50 ml of olive oil  
- salt and pepper

Ingrediente:
- 500 g de ciuperci Champignon (mari sau medii) 
500 g de spanac  
- 3 bucati de usturoi
- cam 50 ml de ulei de măsline
- sare și piper



Firstly, you have to peel all the mushrooms, one by one, and also to remove the little legs from them. Warning! This might take you a while! Don't throw away the legs of the mushrooms, you can use them later in another dish. After that, you have to salt and oil each mushroom, and put them for 30 minutes in the oven.

În primul rând, trebuie să curațați de coajă fiecare ciupercă, una câte una și de asemenea trebuie să îi înlăturați piciorușele. Atenție! Acest proces poate dura un pic! Nu aruncați piciorușele căci le puteți găti într-o altă rețetă. După aceea ungeți fiecare ciupercă cu uleiul de măsline, presarați sare așezați-le pe o tavă și puneți totul în cuptor pentru 30 de minute.


Meanwhile, it's time to prepare the spinach. If you have fresh spinach, clean it very well and chop it, if not you can use it as it is. Put the remaining olive oil in a pan, add the garlic and let it calcine for a bit, after that, add the spinach, salt and pepper and cook it for about 15 to 20 minutes.

Între timp trebuie să pregătim spanacul. Dacă folosiți spanac proapăt, acesta se curăță bine și se mărunțește, dacă aveți spanac congelat puteți să îl folosiți așa cum este. Puneți restul de ulei de măsline într-o tigaie. După ce acesta se încinge adăugați usturoiul și căliți totul, după care adăugați spanacul, sarea și piperul și gătiți totul pentru 15 - 20 de minute.


When the mushrooms are ready, just put a good amount of spinach on top of each mushroom and you are all done. Enjoy :)

După ce ciupercile sunt gata, puneți pe fiecare o cantitate semnificativă de spanac și practic sunteți gata. Poftă bună :)
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu