luni, 7 iulie 2014

Pastas with mushrooms and parsley/ Paste cu ciuperci și pătrunjel

En
Lately, mushrooms are very present in our daily meals. I use them in salads, in different sauces, and today in a recipe with pastas and parsley. You will need the following ingredients:

Ro
În ultima vreme mâncăm foarte multe ciuperci. Le folosesc în salate, în diferite sosuri și astăzi le-am folosit într-o rețetă cu paste și pătrunjel. Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

- 500 g mushrooms
- pastas 
- 1 cup of olive oil
- parsley
- 3 pieces of garlic
- salt

- 500 g ciuperci
- pasta
- 1 ceașcă de ulei de măsline
- pătrunjel
- 3 căței de usturoi
- sare
The recipe is simple. First you must prepare all the mushrooms by cutting them in the size you prefer. After that boil the pastas. Rețeta este simplă. Trebuie să începem prin a pregăti ciupercile. Le vom tăia mai mari sau mai mici, în funcție de preferințe. După care vom pune pastele la fiert.

Saute the garlic in olive oil and then add the mushrooms. Căliți cei 3 căței în uleiul de măsline și apoi adăugați ciupercile.


After the mushrooms and pastas are cooked mixt them together and add the parsley. I've also added  some leftover mint I had at home and it was delicious. Enjoy!

După ce pastele și ciupercile sunt gata, amestecați-le și apoi adăugați pătrunjelul. Și dacă se nimerește să mai aveți puțină mentă prin casă, merită să o adăugați căci mâncare va fi delicioasă. Poftă bună!























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu