joi, 25 septembrie 2014

Zucchini with goat cheese and spinach/ Dovlecei cu branza de capra si spanac

En
Hello my dears! Even if we don't really want to, cold weather is coming step by step, but this just means that you will have more indoor dinners where friends are always welcome. I've prepared today for you a delicious appetizer and more of them are coming soon. So, let's begin:

Ro
Bună dragilor! Chiar dacă nu ne dorim, vremea rece se apropie cu pași destul de repezi, dar asta nu înseamnă altceva decât mai multe mese luate în casă, la căldură, înconjurați de prieteni. Pentru astăzi v-am pregătit un aperitiv delicious și vă spun de pe acum că vor urma mai multe aperitive pe blog în curând. Haideți să începem:

Ingredients:
- 2-3 pieces of zucchini
- 100 g goat cheese
- baby spinach leaves
- basil leaves
- parsley
- salt and pepper
- olive oil
- a quarter of squeezed lemon juice

Ingrediente:
- 2-3 bucăți de dovlecei
- 100 g de brânză de capră
- frunze mici de spanac 
- frunze de busuioc
- pătrunjel
- sare și piper
- ulei de măsline
- un sfert de suc de lămâie


We will start by preparing the goat cheese. Take a bowl, put the goat cheese in it, and smash it with a fork. After that add some parsley, the fresh squeezed lemon juice and mix everything together.

Vom începe prin a pregati brânza de capră. Luați un bol, puneți brânza în el și sfărâmați-o cu ajutorul unei furculițe. După aceea nu rămâne decât să mai adăugați puțin pătrunjel, sucul lămâii stoarse și să amestecați toate ingredientele împreună.

Next are the zucchinis. You must cup them in 4, and coat every piece with olive oil salt and pepper on each side. Take a pan and leave the zucchinis 4 minutes on each side. 

Urmează dovleceii, pe care trebuie să îi tăieți în patru, și să ungeți fiecare parte cu ulei de măsline. Presărați sarea și piperul după gust, după care luați o tigaie si lăsați dovleceii 4 minute pe fiecare parte.


After the zucchinis are done, the creative part begins :) Take a piece and put it on a flat surface. Grab a small spoon of the goat cheese, two leaves of baby spinach one of basil roll them together and stick it with a toothpick. Repeat the same process with every piece of zucchini. After you are done, invite your friends over to enjoy the culinary feast. More appetizer recipes to come, so stay close.

După ce dovleceii s-au prăjit, începe procesul de creație :) Luați o bucată și puneți-o pe o suprafață plată. Puneți în colțul dovlecelului o linguriță din amestecul cu brânza de capră, două frunze de spanac, una de busuioc, rotiți toată compoziția împreună și fixați-o cu o scobitoare. Repetați acest proces până nu mai aveți nicio bucată de dovlecel, iar după ce ați terminat bucurați-vă de acest răsfăț culinar împreună cu prietenii. Mai multe rețete cu aperitive vor urma pe blog așa că țineți-o aproape.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu