duminică, 7 decembrie 2014

Cooking with...Dana!

En
I am more than happy to announce you, that from time to time I will be cooking and sharing my friend's recipes in this new series called "Cooking with...". The first person to inaugurate the series is my good friend Dana, who I must say is just gorgeous. And since it's winter season, we've decided to share with all of you a rich and delicious hot chocolate recipe.

Ro
Sunt deosebit de bucuroasă să vă anunț că din când în când voi găti și împărtăși cu voi rețetele prietenilor mei într-o rubrică specială de pe blog intitulată "Cooking with...". Rubrica debutează cu prietena mea Dana, despre care trebuie să vă spun că este superbă. Și din moment ce iarna începe să își spună cuvântul, ne-am decis să vă dezvăluim o rețetă delicioasă de ciocolată caldă.

Ingredients:
- 1 l of milk
- 5 spoons of cocoa
- 2 small spoons of cinnamon
- 2 small spoons of maple syrup
- cloves for decor

Ingrediente:
- 1 l de lapte
- 5 linguri de cacao
- 2 lingurițe de scorțișoară
- 2 lingurițe de sirop de arțar
- cuișoare pentru decor

The first step is to boil the milk. Once the milk is boiled you must add the 5 spoons and cocoa and mix them together. Once this is done, you have to add the cinnamon, the maple syrup and voila! You are done!

Primul pas este să puneți laptele la fiert. După ce acesta a fiert, adăugați cele 5 linguri de cacao amestecând încontinuu. După ce cacaua s-a încorporat bine cu laptele, nu vă mai rămâne decât să adăugați scorțișoara, siropul de arțar și voila, sunteți gata!


To make it even more attractive you can add on top of the hot chocolate some cloves and a little cinnamon. Thank you Dana for sharing with us your delicious recipe! We hope that the hot chocolate will keep you warm in the frosty nights that will come soon! Until next time!

Și pentru ca să arate totul mult mai bine, puteți să puneți niște cuișoare și puțină scorțișoară deasupra. Multumesc Dana pentru  că ai acceptat să ne spui rețeta ta gustoasă! Sperăm ca cicolata caldă să vă încălzească serile geroase care se anunță că vor veni! Pe data viitoare!












2 comentarii:

  1. Nice! Oare ar merge si niste esenta de migdale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, cred ca ar merge :) insa trebuie sa ai grija cum le combini sa nu fie prea multe si prea puternice esentele. Ar merge si un baton de vanilie :) Daca incerci sa imi spui cum ti-a iesit!

      Ștergere