sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Chocolate delight/ Deliciu de ciocolată

En
Hello my dear friends! What have you been up to lately? In Cluj everything is melting. A couple of days ago I felt like I was walking in a frozen wonderland, but now it's more like walking in a melting wonderland. Anyway, leaving the weather behind, I come to you today with a very easy and tasty recipe, I called it Chocolate delight but actually it does not contain a gram of chocolate. 

Ro
Bunnnă dragilor! Ce mai faceți? În Cluj totul se topește...dacă acu vreo două zile totul era înghetaț și îngrozitor de frig, acum atmosfera e mult mai călduroasă. Lăsând vremea la o parte, astăzi v-am pregătit o rețetă foarte ușor și rapid de făcut pe care am numit-o Deliciu de ciocolată și care defapt nu conține niciun gram de ciocolată.

You will be needing the following ingredients:
- 1 cup of grated coconut
- 1 spoon of flax seeds
- 1/4 cup of olive oil
- 3 spoons of cocoa
- a little salt
- 3 spoons of maple syrup

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
- 1 cană de nucă de cocos
- 1 lingură de semințe de in
- 1/4 dintr-o cană de ulei de măsline
- 3 linguri de cacao
- puțină sare
- 3 linguri de sirop de arțar

First, you must mix everything together until the ingredients are combined and you reach a more sticky texture.

Primul pas este să amestecați toate ingredientele într-un bol până când toată compoziția ajunge să aibă o textură mai lipiciosă.
Than, with the help of your hands you will need to give some shape to the whole mixture - either squares, rounds, whatever you like, and put them on a flat surface. Put the plate in the freezer for 20 minutes and you are done! You can decorate them with some powder sugar for a more frozen look. Until next time!

Apoi, cu ajuntorul mâinilor va trebui să dați o formă compoziției - fie rotundă, fie pătrate, cum doriți. Așezați formele pe o farfurie, sau pe ceva plat și puneți-o în congelator pentru 20 de minute. După ce timpul s-a scurs, puteți să decorați totul cu puțin zahăr pudră ca să arate mult mai bine. Pe data viitoare!
5 comentarii:

 1. L.O.V.E.!♥ ♡ ♥ ♡ bellissimo!
  Check my blog!!!! :CHIC STREET CHOC
  follow for follow on Instagram?<a
  I'm waiting for you!!! Yep!

  RăspundețiȘtergere
 2. Deliciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiios! :D Vreau si eu!!! :D Hi hi!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ah, ah, cat de delicios suna!!! Trebuie sa fac si eu aceasta reteta, dar cred ca o sa imi rezerv o dimineata de week-end pentru a fi sigura ca voi putea sa mananc atatea bombonele cate vreau, dar o sa consum toata energia acumulta, pe parcursul zilei!!! :) Este o reteta foarte sanatoasa de bomboane de ciocoloata !!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca iti place! Cu cantitatile de mai sus mi-au iesit 9 bombonele. Daca crezi ca doresti mai multe, dubleaza cantitatile! Pofta buna :)

   Ștergere