sâmbătă, 28 martie 2015

Cooking with...Adriana from Candy Box!

It was a cold but sunny morning when Adriana opened to me the doors of her Candy Box Laboratory. She was kind and happy as usual, and very eager to start cooking. She had a big order to deliver that day. In all her madness work, she found time for us to cook together, which made me even more happier since everything that comes out of her oven is absolutely delicious. Due to the fact that they are my favorite, we decided to make the chocolate cookies.

A fost o dimineață friguroasă dar însorită, când Adriana mi-a deschis ușile laboratorului ei Candy Box. Amabilă și bucuroasă ca de obicei, era foarte nerăbdătoare să ne apucăm de gătit căci avea o comandă destul de mare care trebuia terminată până la ora 5. În toată nebunia din acea zi, și-a găsit timp să gătim împreună, ceea ce pe mine m-a încântat, căci trebuie să vă spun că orice iese din cuptorul ei este absolut delicios. Și cum mie îmi plac cel mai mult biscuiții de ciocolată, nu a durat prea mult până să ne hotărâm care va fi răsfățul zilei.

Candy Box started about 1 year ago. Adriana was working at a turism agency but it was not a job that would challenge her, so with all the support of her husband she decided to quit her job and start a baking class. It was very hard at the beginning and still is, but all the positive feedbacks makes her more enthusiastic to do her job better and to always improve. Besides the delicious chocolate cookies, Adriana makes a variety of dessert from cupcakes with lavander, oreo biscuits, fruits, to chocolate cakes, fruit cakes, eclaires, cheescakes of all kind. You can find more on her Facebook page if you click here. She even opened her own sweetshop called Candy Box which is located on Daicovici street no. 8 in Cluj Napoca. 

Nebunia Candy Box a început în urmă cu un an și ceva. Adriana lucra la o agenție de turism, însă acesta nu era un loc de muncă care să o solicite prea mult, care să fie o provocare pentru ea, prin urmare cu spirjinul soțului ei a decis să își dea demisia și să înceapă un curs de cofetar. A fost destul de dificil la început și încă mai este, dar toate feedback-urile pozitive o determină să își facă treaba mult mai bine și să se dezvolte permanent. Pe lângă delicioșii biscuiți cu ciocolată, Adriana gătește o varietate de deserturi de la cupcakes cu lavandă, oreo, fructe la tort cu ciocolată, de fructe, eclere, și să nu uităm de cheesecake-urile cu tot felul. Toate acestea și mai multe le puteți găsi pe pagina ei de Faceebook, dacă dați click aici și le puteți gusta la cofetăria Candy Box de pe strada Daicovici nr 8 din Cluj Napoca. 




And now let's start cooking!
You will need:
-110 gr chocolate
- 90 gr flour
- 30 g butter
- 1 egg
- 50 gr of sugar


Și acum să ne apucăm de gătit!
Veți avea nevoie de:
- 110 gr de ciocolată
- 90 gr de făină
- 30 gr de unt
- 1 ou
- 50 gr zahăr

The recipe is easy! The first step is to put the chocolate and the butter on bain-marie until they melt very well together.

Rețeta este simplă! Primul pas este să puneți untul și ciocolata la main-barie până când acestea se topesc. 



Until the chocolate and the butter are melting, take another bowl and mix the egg and the sugar together until they get a more aerate texture. Adriana has a very useful machine that does miracles so we just watched and learned.

Până când ciocolata și untul se topesc, luați un alt bol în care trebuie să amestecați oul cu zahărul până când obțineți o textură mai aerată a compoziției. Adriana are un mixer automat foarte util în bucătărie care practic a făcut toată munca, noi doar am stat, ne-am uitat și am învățat.


Next, add the melted chocolate to the egg and sugar mixture, and also the flour. Put it in the fridge for 3-4 hours, or if you don't have that much time, in the freezer for aproximately one hour. 

În continuare, trebuie să amestecați ciocolată topită cu oul și zahărul și să adăugați treptat făina. Compoziția care tocmai s-a format trebuie pusă la frigider pentru 3-4 ore, sau dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție, în congelator pentru aproximativ o oră.




After the time is up, take the composition, give it a round shape and roll it in powdered sugar. Place the cookies on a flat surface and put them in the over for 8 minutes and you are done! 

După ce timpul s-a scurs, luați compoziția, dați-i o formă rotundă și apoi rulați totul prin zahăr pudră. Puneți prăjiturele pe o suprafață plată și lăsați totul la cuptor timp de 8 minute!




What is left to do is to spoil yourself with these delicios cookies! I absolutely love them! Until next time! See you at Candy Box!

Ceea ce mai rămâne de făcut este să vă răsfățați cu aceste delicatesuri! Eu una le ador! Pe data viitoare! Ne vedem la Candy Box!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu